Hvordan outsourcing af din udskrivning sparer din virksomhed tid og penge

Second And Pine  / Others /  Hvordan outsourcing af din udskrivning sparer din virksomhed tid og penge

Hvordan outsourcing af din udskrivning sparer din virksomhed tid og penge

0 Comments

Hvis din virksomhed er som andre, leder du konstant efter måder at forbedre effektiviteten af ​​arbejdsprocesser og samtidig reducere omkostningerne Nemprint. De fleste mennesker er overraskede over at opdage, hvor meget tid og penge deres virksomhed bruger på storformatudskrivning, markedsføringsudskrivning og andre medier.

For at hjælpe med at give dig en bedre ide om, hvor meget din virksomhed kunne bruge, lad os se på, hvad der kræves for at producere print i høj kvalitet og nogle af omkostningerne forbundet med hver af disse varer.

Højkvalitets farvestorformatprinter: Hvis du udskriver messegrafik, bannere, displays eller andre store formater, har du brug for en storformatprinter. Omkostningerne for en enkelt printer kan i gennemsnit være omkring $5.000. Hvis du vil have en top-of-the-line printer med alle de “klokker og fløjter”, kan du se på $10.000 eller mere!
Farveprinter af høj kvalitet: Til brochurer, pjecer, meddelelser og flyers i normal størrelse har du også brug for en farveprinter af høj kvalitet. Omkostningerne for en multifunktionsprinter, der leverer exceptionelle resultater, koster omkring $2.000 eller mere, afhængigt af funktionerne og mulighederne.
Postmappe og indstiksmaskine: Til markedsføring af masseforsendelser og andre reklameforsendelser skal du bruge en postmappe og indstikkermaskine. Den gennemsnitlige pris for en basismodel uden avancerede funktioner kan løbe omkring $40.000. For en avanceret maskine med avancerede funktioner, ser du på omkring $75.000 eller mere.
Flere papirtyper: Du bliver nødt til at investere i en række forskellige typer papir, afhængigt af dine specifikke markedsførings- og medieudskrivningsbehov. Disse omkostninger kan variere baseret på volumen og papirets kvalitet.
Printerblæk- og tonerpatroner: Du skal afsætte penge til udskiftning af blæk- og tonerpatroner. Omkostningerne til patroner kan hurtigt stige. Igen vil omkostningerne variere baseret på udskriftsvolumen, kvaliteten af ​​outputtet og andre faktorer.
Menneskelige ressourcer: Du kan ikke overse omkostningerne forbundet med dine medarbejdere. De er nødt til at tage tid væk fra andre opgaver og kerneforretningsfunktioner for medier og marketingudskrivning og masseforsendelser.
Når du regner dine omkostninger ud, skal du huske, at teknologien konstant udvikler sig og udvikler sig. Den helt nye storformatprinter, du lige har købt, vil være forældet i løbet af kort tid! De fleste printere til markedsføring, medier og storformatudskrivning holder kun omkring fire til fem år.

Forhåbentlig kan du begynde at se, at det at investere din kapital internt ikke nødvendigvis er den bedste udnyttelse af dine ressourcer. Derfor kan det være en god investering at outsource dit print til en oplevelsesprintservice.

Fordele ved outsourcing af Direct Mail og udskrivningstjenester

Når du og dine medarbejdere ikke længere behøver at bekymre dig om markedsføring, medier og storformatudskrivning og direct mail-opgaver, vil du begynde at bemærke, at du opnår flere fordele, herunder:

Øger produktiviteten: Du og dine medarbejdere vil være i stand til at koncentrere dig om de opgaver, der betyder mest for din kerneforretning og fremme vækst.
Reducerer omkostninger til udstyr og printerforsyning: Du har ikke længere brug for specielle printere, postmappe- og indstiksmaskiner og printertilbehør. Du kan investere disse penge til at betale for at outsource dit tryk og stadig have penge tilbage hver måned til brug andre steder i din virksomhed.
Undgår udskrivningsfejl: Din udskrivningstjeneste har erfaring med at finde potentielle fejl, før de opstår. De vil også gennemgå alle digitale materialer, du indsender til udskrivning, og prøve dem for at hjælpe dig med at finde fejl.
Holder udskrivnings- og postprojektet i gang: Du behøver aldrig at bekymre dig om udstyrsnedbrud igen. Din trykkeritjeneste har en bred vifte af udstyr for at sikre, at dine print- og forsendelsesprojekter ikke bliver forsinket.
Leverer rapporterings- og sporingsdata: Din udskrivningstjeneste kan levere detaljeret rapportering, som du kan bruge til at overvåge dine omkostninger. Derudover kan de levere sporingsdata til masse- og direkte markedsføringsmails.
Giver adgang til nyeste teknologier og printere: Din udskrivningstjeneste investerer i at sikre, at de kan give dig adgang til de bedste printere og nyeste udskrivningsteknologier.
Hvis du ønsker at reducere driftsomkostningerne, forbedre produktiviteten og have adgang til trykte medier og marketingmaterialer af højeste kvalitet, så bør du seriøst overveje at outsource din udskrivning.